Betaalmethoden

 

Credit card

Squiggly accepteert de volgende creditcards: Visa, MasterCard, JCB en American Express.
Andere beschikbare betaalmethoden verschillen per land.
 

Veilig bestellen voor jou

Onze betaaldienstverlener, Computop, maakt gebruik van state-of-the-art software om je creditcardbetaling veilig te verwerken. Op de creditcard betalingspagina vul je je creditcardgegevens in. Computop controleert je gegevens bij je bank en pas na het verifiëren van de gegevens geven ze toestemming voor de betaling. Computop is de enige partij die toegang heeft tot de creditcardgegevens. Niemand anders kan je gegevens zien, ook Squiggly niet.
 

Veilig bestellen voor ons

Omdat Squiggly verantwoordelijk is voor het voorkomen van creditcardfraude, hebben wij het recht om informatie bij je bank op te vragen wanneer het adres op de kaart niet overeenkomt met het adres waar de goederen naartoe worden verzonden. Wij hebben ook het recht om zonder opgaaf van redenen orders te annuleren.
 
Wij rapporteren alle (pogingen tot) creditcardfraude aan het creditcardbedrijf.
 

PayPal & PayPal Express

PayPal is een online betaalservice die is ontworpen om veilig financiële transacties via het internet uit te kunnen voeren. PayPal fungeert als een soort veiligheidsbuffer. Je hoeft geen creditcard- of bankgegevens in te vullen. Bezoek de PayPal site voor meer informatie.
 
Belangrijke opmerking: Bij gebruik van PayPal Express is de klant zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste verzendadres en het controleren van de standaardinstellingen. Levering naar een verkeerd adres als gevolg van een onjuiste instelling in PayPal Express, is daarom geen grond voor een terugbetaling of nieuw product van Squiggly.com.
 

Alleen voor klanten in de EU: Vooruit betalen per bank

U kunt er ook voor kiezen om vooruit te betalen per bank. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, verzenden we je aankoop. Tot we je betaling ontvangen hebben, houden we de goederen maximaal 8 dagen apart voor u. Binnen deze termijn moet de betaling binnen zijn. Als we de betaling niet binnen deze termijn binnen hebben, zal de order worden verwijderd en gaan de goederen terug de voorraad in.
 
IBAN: NL22 ABNA 0452 1260 88
BIC: ABNANL2A
 

Onder Rembours (betalen aan de postbode)

Onder Rembours versturen is interessant voor grote bestellingen. Rembours betekent dat de postbode je order bij je aan de deur aflevert, waarbij je het totaalbedrag van de order contant af moet rekenen. Indien je niet thuis bent, krijgt een briefje en kan je het pakketje op het postkantoor afhalen en afrekenen. Het pakketje blijft slechts 8 dagen op het postkantoor; daarna wordt het retour gestuurd. Als je gebruik wilt maken van deze betaalmethode, kies dan de optie 'Onder Rembours' bij de verzendwijzen in je winkelmandje. Hier vind je ook de actuele prijs van deze dienst. 
 

Cash/Pin

Wanneer je naar onze winkel in Rotterdam komt om je bestelling op te halen, voor een reparatie of advies van een van onze experts, kan je met contant geld of pin betalen.

 

iDeal (voor Nederlandse klanten)

iDeal is de meest eenvoudige en meest gewaardeerde wijze van betaling. Met iDeal betaal je vanaf je eigen bankrekening. De transactie wordt veilig door je bank uitgevoerd. Na betaling ga je terug naar de website. Orders betaald via iDeal worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.
 

Mister Cash / Bancontact (voor Belgische klanten)

Mr Cash is de meest eenvoudige en meest gebruikte vorm van betaling. Met Mr Cash betaalt je vanaf je eigen bankrekening. De transactie wordt veilig door je eigen bank uitgevoerd. Na betaling ga je terug naar de website. Orders betaald via Mr Cash worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.
© 1997 - 2020 Squiggly Trading B.V. | Een Holland Watch Group B.V. Online Winkel